Monday, March 7, 2011

E D I T I N G ~

Salam Ukhuwwah.

Untuk perkongsian kali ni, bukan grafik.
Tapi photography. Boleh ke? :)
Ok! dengan sengaja nak share sedikit cara
Bagaimana jika SESUATU hasil tangkapan anda
Kurang PUAS dimata anda.


(Click Picture Untuk Lebih Besoo)

Dan untuk PUAS kan mata sendiri..
Sy cube cara ini.Anda rasa bagaimana?
Adekah OK? atau. Cukup cukup makan je?
Pada mata sy dah cukup OK. Mata ANDA?

OK, tu je untuk kali ni.
Salam & Smile~ :)

14 comments:

cik chopu said...

aura bollywood~ hee

Cik Kyla said...

wah byk perubahan... ade awan. :)
nice!

taqO said...

cik chopu - hehehe. bollywood kah? :DD

cik kyla - banyak eh? awan je kot. :P
ngan kelip kelip. :)

Cik Kyla said...

En Ewa....
nk complain nih..
g update skit blog tu.
dlm blog list En Ewa tu buang la nama ijai tu. sian org yg msuk blog En Ewa.. x kesian ke? :(

taqO said...

cik kyla - huhu.. bukan xnk buang..
tapi dia kan kawan saye.. kalau sy buang.. ape pule kate nye.. huhu~

Cik Kyla said...

ahahaa. adoi ni lagi sorg...
nak kena penjelasan ke? :p
xpe la sy pegi complain dkt tuan blog tu suruh update blog dia.

taqO said...

cik kyla - hehe.
wokeh. jika lampu hijo sy on!

puterinuraqiliah said...

nice picca. btw, abg edit pki photoshop yeaaa

taqO said...

puterinuraqiliah - ye sy.
pakai PSD je. senang an? :)

puterinuraqiliah said...

oohh..okayh^^ hehehe..thnx yea:)
btw, wanna ask u sumthing.
sy ni bru je blajar guna dslr n wanna buy it one. which dslr is better for newbie like me?

taqO said...

oohh..okayh^^ hehehe..thnx yea:)
btw, wanna ask u sumthing.
sy ni bru je blajar guna dslr n wanna buy it one. which dslr is better for newbie like me?

puterinuraqiliah - ouh. wanna buy some. :) ok. utk kesenangan anda juga buat 'long term' punya k.
sy suggest anda beli la D90.
cukup baik untuk newbie mcm anda
dan juga mcm sy nih. :)

b.0.w.t.u.c.k said...

perfect..WOW..!!

taqO said...

tuck - haha. ape yg wow? ni ko pon boleh buat meh. :D

tia itsrain said...

boleh sy tny, ni edit pakai software apa?tenkiu :)