Thursday, March 24, 2011

P h o t o . E d i t i n g

Salam Ukhuwwah Fillah

Tepat Jam 4.24 Pagi waktu Malaysia.
Di Shah Alam kini hujan baru turun membasahi
Bumi yang kering pada siang harinya. Syukur masih
Dikurniakan rahmat disini. :)

Udara nya juga sedap. Tak tau nak imagine
Macam mane. Tapi best! :D
OK, pagi ni saje nak share SuaraSeni yang
Dah lama tak dishare. Ini adelah gambungan
Gambar + Pattern + Dan sedikit editing. :)

Main tepek tepek pada 1st dan 2nd layer,
Maksud nya gambar dan pattern tu digabung
Dan main juga dengan Blending mode.
Boleh cube ikut kesesuaian gambar bila bermain
Dengan Blending mode tu. try & error k.

Sekian pada waktu ini.
Nak pi layan hujan jap, keh3.. :P
Salam & Smile~

16 comments:

Yott. said...
This comment has been removed by the author.
Yaya said...

ENVY kita sama secara tak sengaja. :D

taqO said...

yaya - heheehe.. Ape yg anda ENVY tuh? :)

cik chopu said...

huyoo style~

taqO said...

cik chopu - haha. ape yg style nye. ni benda bese je. main main ngan pattern cik chopu oi. :P

kyla said...

fuyooo~

smart la tu ;)

taqO said...

cik kyla - haha.
sila beri komen yg membangun. keh3. :D

kyla said...

cehh. tu tak membangun lg ke?
sila bangun dr kerusi skg... hahah.

taqO said...

haha. tu ayat mengembang. ahah~
thx for da cmment cik kyla :)

kyla said...

ok la ok la.. x nak tipu lg..

sbnrnye color tu x lawa pon..

edit je smart..

color x lawa. ok bye!

confirm nangis bce comment ni. ;p

taqO said...

cik kyla - serius? :D hehe. terima kasih yg teramat sangat. jarang dapat komen begini. :)

hm. sy akan kaji lagi kaler ape yg ok. B&W? ok? :)

kyla said...

yep2 cuba try black n white.. :)
benda ni kena try test..
ok smoga bjaya keh.. ^^v

taqO said...

cik kyla - wokeh! terimass again. :)

cOnfuSeME said...

100x like picca nih...:)

taqO said...

Confuse - Hehe. xbanyak sangat ke like sampai 100x tu. :PP

Epan DuniaKau said...

hensem lah awak nih :">