Wednesday, March 30, 2011

5 Blog Paling Kerap dilawati 2011


Salam Ukhuwwah.

Hm! Baru dapat projek ni dari kawan blogger.
Rasanya kalau JOIN pon besh nih. Tak rugi
Pape pong. Cume kene menaip sikit lah. :)

Tujuan utama adalah untuk membina NETWORK BLOGGER.
Juga untuk menambah kenalan baru dalam dunia
Blogger anda. :)

Jadi ini adelah 5 Blog Paling Kerap dilawati 2011
Yang telah di OPEN oleh Denaihati.com

Cintahakikicintailahi - Mula kenal Blogger ini semasa masih berkuliah
dulu,
Sering berkongsi cerita tentang Dunia juga Akhirat.
Dan sangat mementingkan ukhuwwah.
Juga meminati seni grafik. :)

Bittersweettheconfuseme - Sering bercerita mengenai kehidupan
seharian beliau.
Gambar yg diedit juga sangat chantek.
Seorang yang peramah mungkin~ :)


Pelita89 - Rakan sekolah dulu kala, juga sering berkongsi
Pelbagai cerita yang menarik! Dan punya moral value
yang patut diambil.

Bellabulat -Seorang blogger yg aktif! Sangat berminat dengan
contest yang ada. Dan juga seorang Pereka yg kreatif.

Minekohelixx - Blogger ini sangat meminati dunia Matahari Terbit.
Peminat Games, Photography, juga boleh digelar Teachers. Hehe..

Wokeh! Pada mereka mereka yang sangat suka dengan contest ni
Boleh terus join. Dun be malu malu, hehehe.. Dan terima kasih
Buat Tuan tanah Bittersweettheconfuseme yang telah LIST kan
Blog sy yang simple nih. :)

Ini pule adelah salah satu BLOG yg kerap sy singgah >> Slapanduakosong
Sangat kretif orangnya. Telah membuka perniagaan online secara
Kecil kecilan. Hope kamu sukses slalu yah cik LAA. :)

Dan juga pada anda yang rasa macam NAK letak blog sy sebagai
5 Blog Paling Kerap dilawati 2011. Boleh berbuat demikian
Dengan hati yang tenang~ hehe. Sekian jeh ok.
Smile & Salam~

13 comments:

cOnfuSeME said...

hehe...thanx ye sifu...

blog anda simple sbb tu sy suka...:)

aniS.Kye said...

salam.
haha.huhu.hehe.hawhaw.
*blushing smpai nk pinsan
nape bolog den? rase tade pengisian pun. XD

taqO said...

confuse - keh3.. sifu? xde la..
ouh, yep2.. mekasih support~ :)

anis - haha.. jgn terkezut :)
jgn lupe update cite yg best best k. :DD

زهرة حلوة said...

aha. eh silap. salam.
[baru btul kan kan?]
lame ta dga cte.
sihat?
bhgia?
moga hepy d smpg DLSR anda !

erk. trharu lak~ haiya...nape bru org ada msa na open blog nih?? duh! sory sory. lame ta contact n K.I.T.

maseh !! dlu ara ske open blog ni. skrg ske tgk pic album akhi..chayok! dlm bdg ini!

[hope so dpt ikut jejak lgkah! mahu rakam gmbr alam dn ragam mnusia dn mkhluk alam juga..^^]

taqO said...

Ara - Salam. hehe. betul2. :)
Alhamdulillah, sehat & juga bahagia je kat sini. Ara ape khabar?

hehe. insyaAllah. ade minat, buleh je nk ikut jejak. selamat berhasil dengan impian anda ye. :)

Cik Kyla said...

En Ewa : Thanks ya :)

nnti sy cuba listkan jugak. tp..
huhuh. :D

bella said...

dandan je an..keh kehh thank you taqo..terharu sampai mcm nk nnges ni.. hihi ^^

taqO said...

cik kyla - Yep. u welcm.
sila la buat. list je blog yg anda slalo jejalan. :)

taqO said...

Bella Bulat - Hehe.. ecehhh! sila la buat yg terbaik wokeh! anda kan hebat~ :D

nelly said...

Terjah !!

taqO said...

Nelly - ape lagi? buat la. hehehe~

s820 said...

Taqo, Wahh.. nama blog saya ada kat post ni. Hehe.. :D

Terima kasih banyak2 ye sebab selalu singgah. Harap anda pun success jugak hendaknya. :)

Hidup dunia grafik taqo! (kempen sikit.. :D)

Thanks Taqo!

taqO said...

LAA - hehehe.. ape salahnye an..
yep! thx jugak.. keh3.. :D