Wednesday, March 9, 2011

G e r a m . N i h !

Salam Ukhuwwah Fillah~

Tepat Jam 5.55 minit pagi rabu.

Setelah balik dari simpang mamak
Dekat dengan kawasan rumah ni..
Pasukan feberet den kalah 3-1 dengan
Team Ayam. Geram nih!

'Ape kes kalah!'

Nampak sangat memang nak kasi Team Ayam
Tuh menang~ huuuu~
Sejak semalam mata ni belom nak tutup.
Jam 6++ ptg selasa betolak dari shah Alam
Ke PJ untuk cover job dari PERKESO.
Jam 1 Pagi sampai rumah. Jam 3 Kawan
Ajak lihat Team Ayam kalahkan Team Ferebet. Huh!
(seperti yg diceritakan pada mukadimah di atas)

Pagi ni, Jam 7 ade date dengan kawan lagi..
mintak teman pergi bayar yuran saman katenye.
Bila dah pergi. tunggu punya tunggu.. sampek
Je giliran kawan den nih. buleh plak sistem
PDRM buat hal. sekarang dah Jam 12 tghari.
Siapa nak jawab yuran saman belum setel!
Siapa siapa? Mamak yg masak kari sedap tu ke! huh.

Sekian untuk kejadian hari ini.
Cube untuk senyum walopon mata sedang
Menaip dalam menutup mata.

12 comments:

Cik Kyla said...

Warghh. En Ewa.....
Mengapa perkara ini boleh blaku?
Jangan tensen2 jgn stress2 ye.

Takut sy.. :X

Mungkin ada hikmah dibalik smua ini ye... sabar ye..

taqO said...

ntah la.
mungkin ini sudah tertulis di atas sane. Tensen? xde xde.. mane ade..
sy sdg meluahkan isi hati je. :)

cOnfuSeME said...

hehe...geram betul nih...cool2...:P

taqO said...

confuse - huh. sabo.. sabo..
ngah cool ni. hehe. cool.. cool..

s820 said...

Taqo, dalam geram2 ni dapat juga taip sambil menutup mata. Hehe... Dahsat jugak tu. :D

Nak hilangkan geram, makan sesuatu yang manis dan sedap... Nanti anda pasti senyum. :)Hehe...

taqO said...

LAA - hehehe.. menaip dalam menutup mata tu ayat ngade ngade. hehe.

yep! betul. sy mkn coklat buleh? :D

s820 said...

Taqo, ayat ngade-ngade? Hahaha... bleh copy ke? :p

Yep. Buleh... beli lebih sket. Kasi saya satu. Hehe :D

taqO said...

LAA - hehhe.. nk copy?
sila sila.. keh3.. :D

sure.. nk satu? meh dtg s.alam..
hehe~

s820 said...

Taqo, nanti sy pi shah alam... saya tuntut satu coklat dari anda ye. Hehe... :D TQ.

taqO said...

LAA - hehe. insyaAllah. :)
roger sy dulu okek.. hehe

tot tot kecik said...

salam..



uih geramnye die..tp still cool kn..?
senyum ckit.. :)

taqO said...

hidayah - hehe.. tengah senyum lah ni.. smile.. smile~ :)