Friday, June 22, 2012

Stalker.

Salam Ukhuwwah.

Hari ni gua ingat nak cite santai santai sikit. Rasanya tajuk ni boleh dikaitkan dengan

Dunia luar dan dalam iaitu reality mahupun maya. 

Pertama tamanya, korang kene tarik napas....... Lepas.. Hehe ^^ OK OK kita mula..

'Stalker'. For sure semua tahu perkataan ni kan. Bagi gua benda ni ada 2 maksud.

Sama erti dengan 'Black Hat & White Hat'. Pada yang xtahu ianya sama konsep
seperti baik & jahat. Apa yang dia buat, dan untuk apa dia buat. ^^ hehe.
paham kan? Simple. ^^


Sumber Pakcik Google.

Jadi alhamdulillah. Blog gua ni ada jugak stalker yang baik2. Setahu gua la, ada 2 org yang secara terus terang cakap diorang ni salu stalk. Selalu? Kehkeh. Itu gua kurang pasti. Dan mereka support untuk hobi Photography gua. Gua berterima kasih sebab support gua dari jauh. Hee ^^

Jadi, anda punya stalker macam yang gua ada? keke. Yang penting gua cerita ni semua benda yang gua alami secara langsung dan share cerita untuk Melegakan hati. Walaupun gua boleh luahkan benda ni pada rakan2 baik. Tapi gua lebih selesa share dengan lu orang. Dan janganlah ada stalker yg black hat tu kat sini. gua sayang blog gua ni.. ^^ 

Nota Kaki : Gua mimpi adik gua duduk sebelah gua sambil menangis gembira semalam. Dia tak cakap apa2 langsung. Tapi gua dapat rasakan yang dia hapy sebab diterima masuk belajar di Jordan. Mudah2an cita cita dia dimakbulkan. aamiinnn ^^

6 comments:

yodd said...

aku teringin nak study kat russia, doakan aku.

hehe :p

taqO said...

yodd - Aamiinn. mudah2an dipermudahkan. doa skali. doa tuan badan pon penting. kekeke :DD

Kyla said...

Selalu yang stalker tu silent reader.
Yg drop by ni bkn stalker OK. :p
Haha.. Sy rasa lama tak menulis..
Rindu zaman belajar la plk.. Hehe

taqO said...

Cik kyla - hehe.. Betul la tu.. Diorg just kasi tau sekali je. Pastu terus silent sampai skng.. Hohoho!! :D

Munira Kirana said...

Stalker... Stalker... Stalker...

taqO said...

cikgu munira - haha. cite pasal stalker pulak.. ^^