Friday, August 6, 2010

SENIOR . PAGE

Salam Ukhuwwah.

Untuk semalam punya perkongsian. :)
Sy diminta untuk tolong buat Senior PageBagi adik kawan sy. But belum di cetak pun.
Tapi ini sekadar perkongsian Grafik latest sy,
Yang dah lama sangat tak di kongsi. hehe.Agak2 ada harga x? :P
So,ini dia. boleh jadi portfolio kan?
Tak sia2 kita sendiri yang dapat faedah nya. :)

Masa diberi hanya satu hari. mmg simple je yg dapat sy buat.
Harap semua student class ni suka ok. :)

Smile~ :)


8 comments:

DIRIKU said...

cantik..:)

s820 said...

Taqo,
Penat sehari mata dok terbeliak... mesti la ada harga. Hehe...

Saya suka gak design yg simple cam ni. Semoga Taqo bertambah maju ye!
Chayok! :D

زهرة حلوة said...

Salam~
cantik.
just nice. ^^
ok2.
all da bex in ur work!

*kalau da cantik cmni,free?
lagiiii cantik!
^^ gurau saje~

taqO said...

yul - mekasih ye. :)

LAA - hehe,mcm xde je.
tergugat tgk LAA nye artwork. :P

Thx ye! utk LAA juge.

Ara - hehe..thx ara,
bese je ni,sy rasa ara dpt buat
lagi baik dari ni, :) hehe.

miss faten said...

cantik cantik >.<
sangat simple tapi ada gaya tersendiri :))

btw selamat berpuasa. semoga mendapat barakah :)

dilaOHdila said...

memang berbakat.....
teruskan....

rizal jabai said...

iwa teringat senior page kita..huwaaaaaaaa

taqO said...

fatin - hoho.mekasih ye.
thx singgah sini. :P

k.dila - wah! mekasih drop
komen. :)

Ijai - hehe.jgn la disebut2..
ekekek~ :D