Tuesday, August 24, 2010

Portraiture Wedding Photo Shoot

Salam Ramadhan.

Untuk Minggu ni,xdapat balik jenguk
Ibu Ayah sebab ada plan A yang sangat
xdapat nak ditolak. Hehe.

Alhamdulillah, pada hari ahad 22hb yg lalu,
Sy dengan berani walaupun tiada asas dalam
DSLR ni, cuba jugak dengan hati yang penuh
ingin belajar untuk join OUTING ni. :)

Semua bejalan lancar. Terima Kasih pada Abg Anas
Dan juga rakan2 yang lain. Penat sebab banyak
Bergelak je ngan diorg ni. :P hehe.

Model : 5 Orang
Location : Taman Tasik Cempaka, Bangi
Pakaian: Wedding Galore (weddings-galore.fotopages.com)
Makeup: Wedding Galore (weddings-galore.fotopages.com)


P/s : lagi satu model xsempat nak shoot. huhu~

Selamat menghayati okek.
Juga selamat berbuka pada semua untuk hari ini. :)
Smile. n Salam.

4 comments:

Fatin Azmi said...

slm incik designer.

1st impression bila bukak blog cik taqwa : "waaaah..." **sambil mulut melopong** hihi

boleh saya booking service incik taqwa untuk majlis saya hujung bulan 12?taunnya tak tau bila lagi..hihi

last but least...
C.A.N.T.I.K !

taqO said...

Salam cik designer juga.

hehe. dun la.xde ape pon.
bese2 je.cik fatin pon
sure boleh buat. :)

booking? hujung bulan 12?
wah! berita baik ni.. ekekeke.
ok la dah dapat tau bulan bp..
taun tu blakang cite..ehehehe~ :D

thx cik fatin. :)

eMiNz said...

minggu lepas ni pun xboleh balik jgk sebab ada Plan B kan? lepas Plan B nnt ada Plan C plak kan..? so, nampaknye raya nnt baru la ko balik big brother oi.. huhu

taqO said...

eminz - hehe..
dun marah2 la.baru nk blajo2..
kene la bekorban sikit.hehe.
kim salam kat sume ye. :P