Monday, August 30, 2010

Gathering Buka Puasa GengBlogger

Salam Ramadhan.

Semalam punye semalam entry ni.
Telelap. Penat punye pasal. :P
Tapi memang hapy dapat ketemu

Dengan rakan2 belog. Sumpah xkenal sape2.
Kecuali Ijai yang ajak den temankan beliau. :)

Pendiam.Pemalu.Itu lah sy.
Maap pada sume yang ingat sy ni sombonk. :D keh3.

Apa2 pun,ini memang pes time join menda alah cenggini.

Bagus dapat mengeratkan tali silaturrahim. ecehh~ :D

Ni den copet pic ni dekat belog kupasrah.blogspot

Mai le tengok ye. :P


Kapla den yg kecik kat blakang skali tu. Dan ni la rakan2 belog tu. :)

Dari Kiri Kupasrah, anak sedare Kupasrah, Ijai & sape tuh??

Beramai2 memakankan Makanan Memasing.. :D

Pic ni diambil sempena menyambut hari memperingati rakan2. :D

Tulus dari hati, sangat bis dapat jumpa anda2 sume.
Harapan ramadhan kali ini akan lebih bermakna..eekek~
Hope sume pose penuh k. :DD

Skian, Salam n Smile. :)
Selamat berbuka pose. Awk yg cuti umum tu.
dok jauh2 kat blakang okkk.. :D ahaha.


12 comments:

bella said...

xajak !! haha best2

taqO said...

bella - hehe.
xcakap. :P

s820 said...

Taqo, waaahhh... ramaiiinya :D

dilaOHdila said...

wah bestnya...kak dilla belum pernah lagi berbuka ngan blogger group cam ni...best!

taqO said...

LAA - hehe. np xjoin? :)
ade gak dalam 80org.

K.dilla - hehe,np xjoin k.dilla?
lain kali kite pi same ek. :D

s820 said...

Taqo, belum ada rezeki nak join. Hehe... lagi pun saya jauh. :D Tak pe aa Taqo dah pi kira ok la tu.

taqO said...

LAA - jauh tu katne?
sarawak? ekekek~

s820 said...

Taqo, tak la jauh sampai Sarawak nu. Hehe... kat utara semenanjung. Agak2 kat mana ye? :P

Ery Farieha said...

hye taqwa

heehehe

taqO said...

LAA - ouh? hehe..
saje main teka teka.
kalau kedah? :P

Ery - Ery Farieha jugak..
hehehe. :D

s820 said...

Taqo, Yaa... betul 100 markah! :D

rizal jabai said...

iwa....nnt join lagi ye.. :P