Wednesday, August 4, 2010

BIG PLATE

Salam Ukhuwwah.

Rindu nak kongsi hari sy dengan sahabat2 blog. :)
Minggu lepas. Ada tetamu istimewa dari jauh datang.
Jadi my sis ajak pi makan kat sini.

Alhamdulillah, kenyang makan kat sini.
Hidangan terbaik buat kami pada malam hari tersebut.
Ini sedikit picca utk anda.Kalau nak pi sini, search la kat tenet dulu.
Memang agak ternama kedai ni. :)
Try la. Ni address untuk kedai tersebut.

27,Jalan Alfa F U6/F,Subang Permai,
40150, Shah Alam Selangor.
Tel : 03 - 7845 8073

Skian Untuk tika ini. :)
Smile.

4 comments:

s820 said...

Taqo,Saya pernah pegi sekali kat sini. Best jugak kan. Meh sepinggan... Hehe :D

p/s Suka gambar yg last sekali, w'pun tak leh makan. :D

taqO said...

wow! LAA dah penah pi.
hehe.best ma..
1st & last. hehe.takat cube2
Boleh la. :)

p/s : haha! jgn la cmtu.
mkn nasi k. :P

aniS.Kye said...

salam encik taQ0!
wah, big plate!
tahukan anda ni tmpt lepak regular family kami?
tp skang dh kurang regular la since sume org busy.
best mushroom soup dlm roti bulat die tu. peh...
tp skang dh kureng sdp cm dulu la..

KaRL8 said...

wah2. ..
shot sampai makanan sekali. . .
ko bawak camera sekalilka time nih nampak mcm sedap jer makan2 nih kih3x. . . .