Monday, July 11, 2011

AKU.GANGSTER

Salam Ukhuwwah.

Hari ni nak buat kerja sumua tak jadi.
Malas sangat sebab malam tadi tidurnye lambat. :P
Hehe.So pagi tadi main main shoot kat bilik akak.
Before mula buat editing wedding. :)

OK! Ni gambarnya. dah setel buat editing pun.
Cara nak bikin benda ni senang je. Bagi mereka
Yang dah biasa dengan PSD, sekali tengok je dah
Tahu nak buat macam mana. Bagi yang tak tahu.
Boleh follow macam TUTOR yang lepas. Kurang lebih
Sama je caranya. Cuma yang ini jangan gunakan
Terlalu banyak jenis PATTERN pada gambar. OK? :)

Then SIAP! :)
Salam + Smile again :D

16 comments:

s820 said...

Taqo,
Uishh.. gangsternya! :p
Nice colours. :D

taqO said...

sab - Haha. keh keh.
kalau sy pegang KL plak acam? ok?
ngeh3. ;D

s820 said...

Taqo,
Haha... Ok gak tu. Kalau cam tu nak mohon jadi konco bleh? :D

taqO said...

sab - keh keh. mai mai. ni tempat skng. kita bangun kan sesama. pastu sape nak slamat. bayo. keh keh :DD

s820 said...

Taqo,
Orait! Sapa tak mau bayo kasi semelih. Haha.. amacam macam konco gangster tak? :D

taqO said...

sab - HAHA! gud job. skng sab pi jage belah SOGO. kalau ade SALE. gi tau kekawan ok? ngeh ngeh! :D

s820 said...

Taqo,
Okay boss! Tabik boss! (Mana nak carik konco taat macam ni... :p)
Hahaa.. :D

cik chopu said...

ni pun like jugak.

taqO said...

sab - Haha. ok ok. naik pangkat lagi. esok xyah jage dah. esok boleh elek kat umh. :DD

taqO said...

cik chopu - Hehe. thx yaw~ :)

s820 said...

Taqo,
Wahh... cepatnya naik pangkat. Hehe... TQ. ;)

aniS.Kye said...

salam incik.
tak tahan.
gile poyo. XDD
ukeh. jgn mare ha.. :P
the result was splendid though. :)

taqO said...

cik anis - salam jua.
HAHA! memang poyo. kene pandai
main mimik muka. kang xjadi plak AKU.GANGSTER ni. :P thx yaw!

Cik Kyla said...

gengster ker? hohoh..

taqO said...

cik kyla - Hehe. gangster kot. luar nmpk baik. dalam sape tau? ngeh3! :D

koala said...

what a nice bro.. :)