Thursday, July 28, 2011

I'm Not Gud.

Salam Ukhuwwah Fillah.

Alhamdulillah. Hari ni dah lepas hari ke-3 bekerja.
Semua dalam keadaan baik baik belaka. Hari ni bos
Datang lepak sebelah meja dengan gua. Gua malu malu
Tak tau nak cakap ape. Then bos start talk dengan gua.
So, how are you? gua pon sambut teguran dengan senyuman
Sekali beb. I'm good. :) Haha. Mencabar plak asik nak
Kene speaking je. Tapi sonok pon ade jugak. Heee~ :D

Lepas dah kemas kemas nak balik tadi gua dah perasan
Benda ni. Cume masih tak berapa pasti la. Takpe takpe
Kita beli tiket dulu. Kang KTM sampai, telepas pulak.
Macam hari hari lepas. Gua still kene himpit. Sebab mungkin
Tren ni datang dari arah KL sentral. Tu yang sentiasa ada
Je makhluk yang nak sambut gua. Lepas tu dan dan time
Tu jugak gua tersipu sipu malu nak masuk. HAHA. :D

OK. gua dah yakin habis. Sebab bila gua flashback. Gua dapati
Yang gua ni dah lama tak kene benda benda macam ni.
Lepas je bangun dari terlena akibat perah otak yang sedikit.
Gua telah yakin diri ini menghidapi, SELESEMA. Adoi!

Gambar - Sumber Pakcik Google.

Lepas solat jangan lupa doakan gua cepat sihat ok.
Salam and Smile yaw. :)

Nota Kaki : Gua ada kejutan untuk korang yang sudi bukak Blog ni.
Gua dah design satu poster untuk korang. Tunggu Huh. :D

10 comments:

Cik Kyla said...

tak biasa berhimpit eh? huhu.. trus selsema.. pi pakai topeng pi.. :p

s820 said...

Taqo,
Alahai... kesian kawan gua. Hehe. Makan ubat ye. Selsema buat kita letih kan..Harap sabar menempuhi hari2 tanpa bau.TC.;)

aniS.Kye said...

Salam incik.
Oh. La.
Tu je nk ckp. :P
Oh. Get well soon. :)

DiriKu said...

untunglh reti buat XD

Yayott. said...

Mana?

taqO said...

cik kyla - Eh eh, dah biasa sebenarnya. saje je buat buat. keh keh.

taqO said...

sab - Hehe. alhamdulillah. dah baik dah. xyah mkn ubat. keh keh.

taqO said...

anis - salam jua. haha
ouh. mekasih yaw. :)

taqO said...

yul - Haha. buat ape? :D

taqO said...

yaya - mane mane?