Thursday, June 2, 2011

Majlis Pernikahan Pengacara TV1

Salam Ukhuwwah.

Tiba masa untuk share moment yang sy
Bejaya amik semasa majlis pernikahan
Pasangan sama padan ni di Bukit Bandaraya,
Shah Alam.

Siti Murni dan pasangannya Hisyam.
Tahniah pada kedua dua nya kerana bejaya
Menakluk hati pasangan memasing. :) Pehh~
InsyaAllah kami doakan yang terbaik buat
Anda berdua. Juga terima kasih pada team
Membe dari group sy CREATIVO PHOTOGRAPHY
Yang invite untuk hadir dalam majlis ni. :)
Satu pengalaman yang baru dalam dunia ni.

Mai selak satu satu. :)

Tu jeh ok!
Untuk lihat lebih besar, Sila Click pada gambar ok.
Mekasih kerna singgah di duniagrafiksaya.blogspot :)
Salam and smile~ :)

15 comments:

ADfeez said...

nice la taqo... hehe ;D

HaFizaH aYu said...

cantik.sweet. tu jer i nk komen

taqO said...

adfeez - hehe, thx ye. lame xsinggah sini. :P

hafizah - tu je? haha. tu pon dah kira baik. thx a lot k.

Cik Kyla said...

nk signn... :D

nadiah yaya said...

waaaa kawen syiok nya....nway nice capture...

taqO said...

cik kyla - Keh keh. nak sign sape? sy? keh keh.

nadiah yaya - dah ade pasangan blom ni? cari dulu ek. hehe. thx. :)

Acaii said...

Perrghhh bro, amik gambar celebriti :) aku tak pernahpun,hehe. Good job bro!! Keep it up.

taqO said...

acaii - HAhaha.. reko saje je an..
ni job membe nih. saje nak selit selit. hehe.. :D thx dtg singgah bro!

cik chopu said...

huyooo ~ lama pulak tak makan nasik minyak.

taqO said...

cik chopu - Keh keh. lame xmkn sebab malas masak la tu. ahaks~ :D

aniS.Kye said...

salam.
wah,wah.. tu dia..
prospect yg bkl menguntungkan anda kelak..
sweetnye la psngn neh.
pe pun, tahniah anda dpt oppurtunity cm ni. :D

taqO said...

cik anis - salam.
wah wah jugak. hehe. ni job mmbe ni. saje nak main seselit. :) yep yep. mekasih pada mmbe sbb ajak. :)

DiriKu said...

hamboooi...dah jauh nampak melangkah XDD

s820 said...

Taqo, keep up the good work! :D

taqO said...

yul - Hehe, xada ape pon. join membe punya event. :)

Sab - thx sab! :D hehe