Tuesday, June 21, 2011

IKHLASNYA HATI MEREKA

Salam Ukhuwwah.

Masih belum boleh lelapkan mata.
Alhamdulillah siap dah slide gambar
Untuk pasangan bahagia Ifa + Ejam. :)

Tegerak jari ni bila terbaca status ucapan
Hari bapa kat wall FB. Pagi ni rasa nak
Manaip sikit tentang IKHLASNYA HATI MEREKA.

SYUKUR yang tidak terhingga kerana dikurniakan
BAPA yang begitu perihatin, faham setiap gerak
Geri anak anaknya. Walaupun kami hidup dalam
Keadaan yang sangat besederhana tapi sy dapat
lihat yang keluarga ni sangat sempurna. :)

Teringat zaman kekecik dulu. Ayah buat banyak
Jenis kerja untuk sara keluarga. Zaman U dulu pernah
Join kursus peningkatan minda, dan ada part game
'SIAPA HERO ANDA' sy tulis macam macam pasal ayah.
sy menangis sambil menulis setiap perkara yang mereka
Lakukan dengan hati yang ikhlas demi anak anak.
Isu ibu&ayah ni sangat serius bagi sy. Juga Buat mereka
Yang bergelar anak.

Mak + Ayah = Time Sy Konvo. Hehe~

Mak & Ayah adalah segala galanya. Jika boleh
Panjangkan umur mereka dengan m'gantikan umur sy.
Alangkah bertuahnya sy sebagai seorang anak.
Bukan melawan takdir, cuma ingin BERJASA dengan
Jasa yang amat sangat sedikit.

Selamat Hari IBU & BAPA buat mereka berdua. :)
Itu je untuk kali ini. Salam n Smile~

Nota Kaki : Malam ni bergerak ke banting untuk persediaan majlis cukur jambul Anak buah pertama sy. Mungkin tak ada di shah alam dalam 1week. :) Jaga diri yaw!

6 comments:

Cik Kyla said...

Semoga anda dan family sihat hendakNya.. :)

cik chopu said...

ya, ayah memang hero terbaik bagi anak2.

taqO said...

cik kyla - Amin. mekasih :)

cik chopu - yeppa! xde hero lain selain ayah. :)

s820 said...

Taqo, tak SEMUA ayah mampu jadi hero bagi anak2. Alhamdulillah. Syukur buat Taqo. Semoga berbahagia selalu :)

Sayangi hero & heroin anda. Hehe...

DiriKu said...

terharu baca.. T.T

taqO said...

sab - Thx sesangat. hehe :D
yul - Hehe. thx yaw~