Wednesday, September 30, 2009

AWARD TO ALL~


Salam Ukhuwwah.

Lama sudah tak terima AWARD dan TAG.
Terima kasih buat Teman belog yang
memberi iaitu Cik Ara. Sy cube buat k.
semua jawapan ini adalah TANGGAPAN sy saje.
jika salah minta di tegur.

Soalan Pertama,
kena letak 5 fakta menarik tentang pemberi award.

> Mempunyai Peribadi yang baik dan berpendirian tetap.
> Suka akan seni grafik.. (betul ke? huhu..)
> Mungkin seorang yang aktif dan gila2? hehe. =)
> Suka melihat keindahan Alam ciptaan Ilahi.
> seorang yang boleh dibuat Teman semasa susah atau
senang. insyAllah.


Soalan kedua,
kena nyatakan 10 fakta diri sendiri.

> Adalah insan yang simple.
> Suka sangat dengan grafik.
> Juga seorang yang sukar diramalkan. betulkah? =)
> Pilihan lagu semasa tidur adalah nasyid. layan Ooo.
> MUNGKIN seorang yang cepat bosan dengan sesuatu
yang kurang diminati.
> Suka stay kat rumah dari keluar. (kalau ajak keluar,on je..)
> Sangat suka tengok Bintang.
> cerita yang best ditonton mesti banyak action n Effect! kire guna teknologi CGI la. macam Transformers.. =)
> Agak pemalu orangnye. tapi kalau u all tegur dulu insyAllah sy
akan beri yang terbaik. :D
> Suka dengan imej yang simple but smart. =)


Beri award ini kepada 10 orang dan describe mereka:

Cik Kyla > Seorang sahabat yang sgt baik
Cik Usna > Sangat tinggi Orangnye~ =)
Cik Nazra > Sangat aktif dalam penulisan Belog.. idea byk nih.. =)
Cik Fifie > BeBakat besar cipta POEM.. hehe~


Org ke 5 dan seterusnya adalah sesiapa yang berminat
untuk amik award n Tag nih. amat di alu2 kan.