Friday, May 18, 2012

Sihir Power Mark Zuckerberg

Salam Ukhuwwah.


Sebenarnya gua hampir terlupa hari ni
Jumaat. Lupa nak bikin post baru. ^^


Bila banyak sangat fikir. Boleh
Membawa kepada aktiviti menguap
Yang amat kerap! ini tak sesuai
Untuk orang orang macam gua. ^^



Haha! macam ni la bila pikir
Macam macam bila ber-FB. Gua tak
Tau ape jenis sihir yang Mark
Dah buat pada semua umat manusia.



Kuat kot sihir tu! nak lekang
Beberapa second pon tak boleh!
Seriusly oke. U pecaya i tak?
Kekekeke. Oupss. tu bukan bahasa
Gua ye. Gua pinjam kejap jeee. ^^



Tapi ini adalah 'Fakta'. Korang
Setuju atau bangkang? Err..



Nota Kaki : This week Patut gua ke singapore untuk join team membe kat sane. Tapi masih pikir nak pi ke x. arghhhhh!

3 comments:

aisyahyusof said...

pergi je sifu. boleh belikan ole-ole :)

cik chopu said...

try nak bangkang tapi akhirnya setuju jua

taqO said...

sifu aisyah - Hehe. sane MAHAL kot barang barang. nak mkn pon tunggu masuk JB balik. keke ^^

cik chopu - kan? kecundang jua. adoi.