Thursday, August 18, 2011

Minggu Minggu Rare Di Bulan Ramadhan.

Salam Ukhuwwah Ya Ramadhan.

Alhamdulillah, hari ni dapat satu hari
Lagi berpuasa. :)

Bermula dari minggu ni sebenarnya iman
Gua telah diuji dengan begitu kencang.
Bincang punya bincang dengan BOS Besar,
Langkah untuk Create Design Menu untuk
Satu FoodCourt di sekitar ibu negara
Telah diambil. Gua redha.

Menu beb! Menu! Gua dah macam hilang
Akal pikir benda ni. Gua cube sedapkan
Hati dengan memikirkan benda benda yang
Kool seperti melayari fesbuk dan
Meng-hapdate blog. Tapi gagal.

Gua takde hal nak buat kerja kerja ni.
Tapi orang rumah gua yang suka buat
bunyi. Kalau lah orang sebelah dengar,
Ape pulak katenya kan? kan? huuu.

Gua berfikir matang bagi mendapatkan
Pahala bekerja yang rare disisi-NYA.
Akhirnya gua mula dan rest seketika,
Menandakan yang gua serius dalam
Setiap apa jua yang gua lakukan. hm.

Bunyi tu terus mengganggu konsentrasi
Gua dalam menyiapkan tugasan. Malah
Turut membuat gua tersipu malu pada
Orang sebelah dan juga sebelah lagi..
Arggghhh..




BUNYI PEROT GUA KUAT BEB! MALU! MALU!

4 comments:

s820 said...

Taqo,
Terfikir sejenak... dan tertanya-tanya. Apakah bunyi itu? Ooo... patutlah... Buleh dengar sampai sini tuu... Hehe :D

taqO said...

Kah kah kah. malu gua malu! :D

Cik Kyla said...

haha.. kalu tempat sunyi mmg dgr la kn perut bunyi.. adoiih.. mmg xtahan. :P

taqO said...

cik kyla - Keh keh. tau pon. pastu tgk menu.. perghh! ujian..ujian.. :D