Saturday, February 13, 2010

Wedding.Picture


Salam Ukhuwwah. =)
Gambar ni sy telah di tagged di Facebook.Saje transfer ke sini untuk
share ngan korang semua.Time ni kami baru je tamatkan diploma.
Alhamdulillah..amin..selesai pun.

Then dapat pulak jemputan dari sahabat rapat kami.
Abg beliau dah dapat SERU..ecehh..haha.camtu la. :)
jadi inilah 1st wedding yang sy pernah pergi atas jemputan sahabat.
Ade jugak sahabat yang lain pernah mengundang.Tapi mintak maaf
sangat2 sebab telah dihampakan.Huhu..xde niat pon.

So,pic ni telah diedit sikit.ni la hasilnya.
skian.. S.m.i.l.e =)

5 comments:

"miko itu nana" said...

mcm kenal la yg sbela taqo tu..hehe

Fifie Ierina said...

salam ukhuwah!

hehe, nak tanya ley x.. awak adalah jejaka yang mana antara empat itu? =)

taqO said...

miko - hehe..tu kan mbe kepada mbe anda.. :) kan..kan..?

fifie - salam ukhuwwah fillah. :)
hm,sy? hehe.. sy yg memakai baju wane itam~ :P

:: [! S t A N a FANTaSi] :: said...

yay...
time ni muke aku ketat sngt...
hehehhe....
tp yg pasti aku x grad lagi time nih...
sedeh nyer...

taqO said...

khalid - hehe.mane ade..ko still cool. :) elek la..xjauh pon ngan kitorg..hehe