Monday, February 8, 2010

Kampong KU! :)

Salam Ukhuwwah.
Hm.Kenangan balik ke kampung xboleh disia2 kan.Jadi kami adik beradik jejalan kat sekitar kampung2 yang berdekatan..Berdekatan la sangat.Padahal jauh ni.hehe..
Sini tempat orang panggil 'BATU LAUT'.Best sangat..sume batu..laut xde..haha. :D
View pun santek.Bagi mereka yang suke shoot cam sy.Memang xboleh lepas peluang.hehe.

Ni mereka2 yang suke dishoot.Kerna terpaksa dan dipaksa olehKU.hehe.
xde model lain dah.Mereka2 ni je la yang ade.xkan nak panggil pakcik nelayan tu posing an?
haha.So..this all for this time. :)
Smile.Salam..

10 comments:

Yulia Fajrin said...

waaaaaaaaaaa!!!asal mcm kt tepi laut je gmbar tu???

mcm bes je....bile la nk g kg korg ek???

hehhhehehhe..

><

Nazra~ said...

lama tak dapat nak singgah sini. serius jeles ngn gambar2 ni..nak jd model jgk. nk amek gmbr mcm dlm ni jgk..

agak2 klau naz jd model & gmbr chantek bangat mcm ni, mesti dpt tenangkan resah di hati naz kan :)

*ceh :P

taqO said...

yul - hehe.memang laut pon yul. saje je..bukan mcm best.sangat best patut nye..haha~

cik naz - xpe la cik naz..
akhirnye,dpt jugak singgah sini.he3.
thx~ nk jugak?kene dtg kg. sy dulu..
pas2 baru leh kuar shoot2..hehe~ :D

Yulia Fajrin said...

uppppps!!!silap lakk!!

sgt bes!!!

haahahhhaha!!!

><

:: [! S t A N a FANTaSi] :: said...

waaa...
x ajak pown ...

taqO said...

hehe..ajak pon.
ko bkan nk pi~ :D

Fifie Ierina said...

taqo,

gambar yang sangat chantek sekali.. saya sangat suka.. pemandangan juga sangat chantek taw! =)

taqO said...

fifie - owh ye?hehe..sy xsengaja TERedit. :)
thx lagi~ hehe.

mrs.shafique said...

well jadilah photographer.then boleh jadi my wedding photographer.nak3?hehehe..pape pun suke tengok2 gambar2 kau.cun gile.

taqO said...

mrs.shafique - thx for the cmment.
hehe.ade gak pikir camtu.tu yg skng ngah kompol duit,mau beli slr..hehe :)