Tuesday, March 17, 2009

DuniaIT

DuniaIT

one more times!
hehe~ so,ni plak salah satu hasil keje utk projek yg akan aq hasilkan daripada subjek yg aq amik kat U. Grafik ini akan menjadi interface yg terawal utk website kami, atau bersama my partner.
tugas aq hanya mendesign dan buat la pape yg patot bagi menjayakan tugasan akhir ini.
kire ini adelah first step la.. eheh~ ^^

utk hasilkan grafik ini, agak senang.. tapi korang kene ada Ai dulu baru leh dpt output cenggini..
coz korang kene import daripada Ai ke PsD. then korang leh ikur tutor or create grafik ini dari korang nye brain sendiri~ =D skian shj karangan ku.. eheh~ =P

7 comments:

mesin absen, sidik jari, access control, keylock said...

nice blog my friend...

yarn said...

bole kumen tak pasal grafik tu? hehe..tp sblm tu nak tanya dulu, awak buat sendiri ke grafik tu?

taqO said...

hehe~
soklan yg mantap! ^^
musti la buat sendiri..
huhu~

yarn said...

erm...tp kan, rasanya awak leh buat yg lbh baek dari tu la rasanya... ^_-

okeh, tak nak kumen lebey2...hehe~~~ jz personal opinion. ignore yg tidak berkaitan... (huhu...)

taqO said...

thx 4 daa comment~ ^^
hm,sy akan berusaha lebih k.

jiji najiy said...

xtry wat design tv3 tee tuh
join lor...
kalo menang... kte share 50-50 k
hihihi... x )

taqO said...

Da try da..
Tgk la cmne nasib.. Hehe, nk share? Power idea tuh.. Keh3~