Monday, March 30, 2009

Dunia.Grafik Using Ai

Salam to all~
hmm.. Hari nie, saje nak share grafik yg baru aq hasilkan. first tengok, mesti ade yg rase senang nak buat rite? tapi memang senang kalau pandai guna Ai, iaitu Ilustrator. Then kene copy pastuh terus paste kat PSd (adobe photoshop). nak senang lagi.. tarik je masuk kat PSd tuh. hehe~

agak susah dalam pembuatan nih,time nak create tulisan tuh. hoho~ Original font tu.. xde donlot mane2, ikut kreativiti la sebenarnya.. hehe~
g-r-a-f-i-k, word tu lah yg aq create. kalau ade yg xnmpak.. huuu.. pendek umo.. hehe..

5 comments:

bella said...

tang k uh plek sket rupe die haha kreatif2..ea2..ape yg stylenye ngn pic dak bomba uh?? respon kt shoutbox bella k

taqO said...

heheh~
tu bukan ketip namenye..
da ntah pape da tuh.. hehe~ ^^

aiko said...

eh . ak xnmpk word graphic tuh . cmane neh ?? isk isk

yarn said...

alamak, aku golongan pendek umo gak ke?

taqO said...

haha~ aiko n yarn..
mungkin aq yang terlalu over membuat font tu sampek korg2 sume xle nk bace.. huhu~