Monday, February 16, 2009

Geng! Memang Best.

Salam utk sume.
pada 14hb yg lepas, aq dah pon pi tgk Filem animasi pertama di Malaysia.
mmg best! xdpt nak dok diam, boleh pecah perut. hoho!
kalu kite xsokong,sape lagi kan? hm, aq pi ni pon bersebab. oleh kerna subjek
yg aq amik utk sem ni ade plak 3D animation. Lect aq pon suruh le reramai pi
tgk Filem Animasi tu utk Assignment. huhu~


hope korang sume pon pi tgk k. hehe~ =D
jalan cite ni agak pendek, tapi best. sape lagi kalu bukan
gelagat upin dan ipin. dan kali ni, rajoo juga memainkan
watak yang agak penting. kenape??
kenela tgk.. orait~

dan misteri hantu durian yg bapak misteri tu pon sangat la misteri. hehe.
and lastly, kite doakan semoga kutipan filem ini akan mencecah 10juta k.
selamat menonton!

8 comments:

Aa said...

betul2 bes gila upin n ipin
aku tgk the making je dah gelak habis2
tu baru the making.

p/s, ayah bila nak bawak tengok wayang? taqo tak ajak pun haritu! :DD

taqO said...

Hehe, btul. Btul. Btul. Baru tgk the making. Da pecah perut.

P/s: Aa,segan nk ajak anak dare 0rg. Hehe.. =D

budak_comey said...

sappy...go!!!

jang ipin...pike mase depan

taqO said...

sappy, stop!
haha! xle tahan laa.. ^^

Nazra~ said...

naz blum dpt lg tengok cita ni. sedey +.+

taqO said...

hehe~ xpew2..
kang cd kuar, leh tgk byk kali..
hehe~ =D

mieya said...

btol3!!
cter tu mmg best..
rugi sape x g tgk...
~_^

taqO said...

Heheh! Btol3.. Rugi xtgk, mesti mieya da tgk 6x kan? Eheh.. :-P