Monday, January 3, 2011

Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears


Salam Ukhuwwah.


Hm! Ni nak kasi tau,
yg sy telah JOIN
Ini pertandingan.
Bukan dengan niat untuk
Menang.
Cuma untuk mencoba nasib.

Thx pada rakan blog yg sudi TAG kami. :P keh3.
Pada OW
NER Cik Gayah, buleh kan sy JOIN? ngee~

Okeh2. Sy mau TAG ini benda pada
Rakan blog yg lain. :P
Sila rajinkan diri Okeh! :D

banner contest template Domain Giveaway ♥ Pertandingan template tercantik...


>> Hadiah :

Pertama : Domain
Kedua : Domain
Ketiga : Domain
Saguhati : Domain

Ok la Ini syarat-syaratnya untuk menang.

1. Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com
2. Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar.
3. Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears
4. Tag kepada 3 kenalan blogger
5. Copy dan paste link entri korang kat entri ni ya…
6. Kontest tamat pada 26 Januari 2011

>> Sebarang pertanyaan boleh tanya di sini ataupun ym id_gayahspears@yahoo.com

1.Cik LAA
2.Cik Bella Bulat
3.Cik Confuse

Anda telah diTAG
Meh JOIN kalau anak jantan. ekekeke~ :P

7 comments:

cOnfuSeME said...

bukan anak jantan nih...xyah jawab la kan...hehehe

taqO said...

hehehe.. saje je..
kate banner baru. kompom leh
menang nih.. mai mai~ :D

s820 said...

Taqo, Memang pantang anak jantan dicabar.. Akan ku sahut cabaran mu itu. Haha.. :p

taqO said...

Sab - Hehehe.. pergh! thx pada anda yg berani jadi anak jantan walopon sekejap. keh3.. :D

Gayahspears said...

Taqo.. betoi ka name??huhu
slm knai ya.. thnk sudi join GA gayah ni... gd luck ya.. owh ya.. sila semak nama ade tak~lalalala

DIRIKU said...

gud luck dude..:D

DIRIKU said...

kacak pun nak tag cantik ni..prepare ok!!:D

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/01/sticky-domain-hosting-kav-key-i-jiwa.html