Thursday, April 8, 2010

L.o.g.o UPDATE

Salam ukhuwwah.

Pagi Khamis yg cerah. :)
Before melangkah buat perkara seterusnya.
Sempat sy mengambil beberapa minit untuk
Update new story.Ada sesuatu untuk dikongsi.
Sy perlu undian anda berkenaan dengan Hasil
kerja sy ni. :)
Jika anda FREE?Sila pilih logo yg
menarik bagi anda. :) Juga boleh beri sebab
mengapa.Hehe. Terima kasih atas keprihatinan.

New Logo

So,My Bos Pilih Yang Ni..Hehe
Thx Semua.Atas Nasihat Percume Anda~ :P

Skian.Smile~ :)

9 comments:

rizal jabai said...

aku suke yg kanan dan bawah sekali..nmpak mude dan orange


aku mntak pendapat 2 org lg kawan aku

kawan 1:suke yg kanan ats sekali,sbb combination kaler pink ngan ijau..menarik perhatianku


kawan 2 :suke yang kiri baris ke 2,sebabnye..nmpak anggun,suke gak yg rizal pilih tuh..hehe

.hasina. said...

suke yg kanan atas sekali.

nampak lagi menarik. warna sesuai.

tot tot kecik said...

kte tumpg bg pilihan
ats kann menarik..
klu bab2 kawin ni biar pnyatuan color yg menarik..
ag stu, die nye logo nmpk mcm boleh menarik phatian para pengantin..hik hik..

ita* said...

salam. sy pilih kanan atas.
nampak lebih formal dari yang lain, kombinasi kaler cantik :)

Yulia Fajrin said...

huhuhuh...gmbar tk loading......tenet slow..ahakx!!

tp aku suke yg kanan atas...
bawah kiri pon ok gak..

gud luck!!!

LiLohOnEy said...

suka yg tgh2 sblh kiri tu~

cantik :)

taqO said...

Salam to
Ijai,hasina,hidayah,ita,yul n lil.

Thx sangat coz sudi buat pilihan.
nmpknye ramai suke yg ATAS KANAN tu.
kalo sempat,sy akan update logo mane yg akan jadi logo galeri kahwin utk company ni. :)

Thx sume. :P
utk 2 kwn ijai skali.hehe..

LAA said...

Hi... Saya pun suka yg kanan atas sekali. Kalau nampak logo tu rasa nak jugak singgah. Hehe :)

bella said...

bella prefer lg yg biru uh

pape pon..boss mesti dah berumur sket an?

sbb tu die ske tulisan formal..mcm ayh sy ^^