Tuesday, March 30, 2010

Lakaran Kartun.

Salam Ukhuwwah Fillah.

Sejak 2-3 hari ni.Kepala asik bergoyang je.
Sakit pon Sakit.Huhu.Tapi xleh nak layan sangat.
Nanti makin teruk pulak.Jadi buat2 tenang.He2..

Bila Belek2 Folder dekat PC Opis ni.
Tergerak nak cerita pasal Design 1 Kad kahwin ni.
Permintaan yang agak lain sket.Si Customer mahu
Kad Kahwinnya ada gambar kartun dekat Muka Depan.
Macam mana ni?Hehe.Idea ni datang time pagi2..
baru ON PC.Tangan ni pulak nak lukis la kartun
yang customer tu nak.Lakar dan Scan.Then Lakar
lagi dalam Ai a.k.a Illustrator.

So,ini la hasilnya.Hehe.
Ape komen anda? :)

9 comments:

aniS.Kye said...

salam en.taQ0 :
hehe.
comel la characters neh.
tp yg character lelaki tu nmpk cm pendekar la.
haha.
hountouni kawaii!

Yulia Fajrin said...

hahahahaah!!comel3!!!

mgkin perlu tmbah sut extra kt pengantin lelaki agar tk nmpak cm pndekar..ala...bkn sut tuxedo tuh..

yg selalu pengantin lelaki pakai tu kan... :P

:: [! S t A N a FANTaSi] :: said...

taQo....
boleh kowt...

ita* said...

salam.
wah, 1st time komen ni. hehe
sangat kreatif idea ni.
tapi yg lelaki nmpk biasa je.
:)

taqO said...

anis - salam. :)
hehe,chumel ke? pendekar?
saje buat camtuh.kasi pengantin
fell~

yul - hoho..tuxedo?xnk..
tu dah kebarat.Ni nak melayu gitu..
ahaks~ :)

kalid - hehe.thx :D

ita - 1st time?hehe. slamat komen.
owh?bese je ek..hm.. sy melukis xde la power sgt.simple je. :)

LAA said...

Taqo, cantik design ni. Sebab saya memang suka design yang simple. Nampak kemelayuannya. Hehe.. Chayok! :)

taqO said...

LAA - ye.cantik? hehe.
sume org boleh buat..temasuk la LAA.
hehe. thx ye. :)

Anonymous said...

salam
bole x kalu sy nak copy gmbar tu?
kalau xbole xpe.. ;D

miss puteri said...

hehe.suke... boleh design utk saya juge??heee