Monday, November 9, 2009

ENTRY-100

Salam Ukhuwwah.
Adalah ini entry sy yang ke-100.
xsangka dapat post macam2 dalam masa
setahun lebih berbelog ni.Syukur sangat dapat
member macam anda semua.Hope Ukhuwwah ini
berpanjangan.Tidak sekadar di alam maya ini.
Jika DIA mahu kita bertemu.Maka bertemulah kita. :)

Untuk itu.Entry yang ke-100 ini berkaitan
dengan pembinaan belog ini.First nak cari

nama domain ini xde la susah sangat.pejam mata,
bukak balik dah dapat idea.sebab kita tahu apa
yang akan kite sampaikan dalam belog tu nanti. :)

Untuk semua koleksi grafik yang telah dicipta.
korang yang berminat nak tengok boleh try usha kat sini.

http://www.flickr.com

Inilah grafik yang xsengaja telah dihasilkan.

Dulu first design memang lain dengan yang terkini.
Boleh tengok macam mana kretiviti kite berkembang.
Tapi kalau nak power lagi.Kene la minum susu Fenleaf selalu.
he2. :)

xbanyak untuk diceritakan.Hanya ini yang berlaku
dalam sekelip mata.Hope korang setia ngan belog ini k.
satu penghargaan untuk semua umat Follower dan rakan belog lain.
terimalah seadanya award dari DUNIAGRAFIKSAYA~ ini :D

9 comments:

Nazra~ said...

naz nak tambah quote tu..
jika kita bertemulah, Dia lah punca nya kita bertemu

=]

Nazra~ said...

aiyak spatutnya 'jika kita bertemu, Dia lah punca nya kita bertemu'

tu yg betoi >.<

LiLohOnEy said...

yeay!

dapt award

thx taqo (:

Munira Kirana said...

chantek....
time kaseh ye taqo =)

aniS.Kye said...

salam en.taqo!
oh..
seratus suda?
ble wt kenduri tu...;)

love all the fonts!
ske typewriter style!
yep.
smoge lbeh success n more cool graphics 4rom u pal!

p/s: font jawi style tu anda wat ke? smart! maw bule?

j0j0_bdiN@ said...

giler la dah entri handred entri..
bangge lah!
keep it up!

hehe~thanks ye tok award tuh!
really appreciate it!

taqO said...

naz - he2.kalau nak bace sy punye n naz bace naz punye.pikir secara logik.agak same je.he2. :)

lilohoney - sesame~ :)

munira a.k.a cekgu - cekgu lagi santekk.. :D he2.

cik anis - insyAllah.amin.he2.
font jawi.owh bukan buat,mmg ade meh.tlg ingatkan sy okeh.nnti sy bagi.

jojo - sy pon appreciate sgt anda amik award tu~ :) thx.

izzahfarhana said...

tenkiu =)

Anonymous said...

tahniah.:)

:)